Стоматология и Зъботехника

Стоматологична Клиника - За пациенти

Всеки пациент е специален за нас. 

Лечението на вашите стоматологични - дентални проблеми е взаимен процес, в който участие вземат две страни - ние като лекуващи и Вие като наши пациенти. Наше задължение е да Ви предоставим пълна информация относно Вашето състояние, последващо лечение и възможни алтернативи. Вие също имате активна роля в разрешаването на проблемите. Ние ще ви предложим най - добрите и подходящи решения и заедно ще направим избора като се съобразим с Вашите изисквания и възможности.

Необходимо е винаги посещенията да са предшествани от предварително уговорен час за извършване на конкретна манипулация по изработения план на лечение. Ако имате нужда от спешна дентална помощ, можете да дойдете при нас без записан час.

Както за вас така и за нас е важно взаимоотношенията ни да бъдат коректни. Да изпълнявате поетите ангажименти – спазване на записаните часове за посещения, придържане към по-специални инструкции, които ще Ви бъдат дадени след някои процедури и манипулации. Само така можем да  проведем добро стоматологично лечение, от което имате нужда и да удовлетворим изискванията Ви за високо качество на услугите, които ще получите при нас.

Не пропускайте да се възползвате от нашта промоционална текуща отстъпка.


Галерия - Интериор в Примадент