Подвижно зъбно протезиране


Тармосенс зъбни протези

Така наречените "силиконови" протези, изработени от ThermoSens са високо естетични и антиалергични. При тях няма неестетични метални куки. Тези протези са еластични, поради което издържат на екстремно натоварване - те фактически са нечупими при правилна употреба. За разлика от много други материали за гъвкави протези, ThermoSens съчетава... прочетете още »

Комбинирано протезиране - протези със стави, фрезпротези, протеза с телескопи, протеза с траверса.

В зависимост от избрания от Вас план на лечение, можем да изпълним комбинирани протези с различен вид опорни неподвижни конструкции, задръжни елемент и подвижна протезна конструкция. Вашият план на лечение ще бъде изпълнен стриктно и професионално. Разбира се винаги можете да се консултирате с нас и нашият богат опит в комбинираното... прочетете още »

Акрилни, частични и тотални протези

За изработване на частични и тотални протези от акрилна пластмаса използваме технология различна от пресоване с кювета. След като протезата е моделирана прецизно с всички детайли от восък, тя се опакова не в гипс, а в силикон. Той пресъздава много по-точно и детайлно повърхността на протезата. Акрилната пластмасата се налива в кюветата с... прочетете още »

Термосенс с моделно лят скелет

прочетете още »