Протетични шини за спортисти

За да предпазим децата и възрастните, както и хората с екстремни хобита и професионалните спортисти, ние предлагаме различни  предпазни шини. Всички шини се изработват по предварително снет отпечатък от челюсти и оклузален регистрат, те са напълно индивидуални и гарантират висок комфорт по време на носене. Изработени са от термоформовани материали под високо налягане, това гарантира висока издръжливост и сигурна защита. Всички видове шини се изработват на горна челюст, не обхващат небцето и не пречет при интензивно дишане. За да бъдат атрактивни, шините могат да бъдат изработени от материали с различни цветове, комбинации от цветове, да бъдат надписани с лични имена, лога на клубове и др.  Според степента на протекция, предлагаме три различни вида шини:

  • КОМФОРТ – средна степен на защита
    Двуслойна шина за комплицирани случай, предпазва зъбните редици една от друга при които се очакват повърхностни удари. Може да се изработи в различни дебелини.
  • ХОБИ – висока степен на защита
    Трислойна шина с намалена дебелина за комплицирани случай, например при даца, за спортове при които се очакват особенно твърди удари в/у малка повърхност.
  • ПРОФЕСИОНАЛНА – най-висока степен на защита
    Трислойна шина с повишена дебелина подходяща за спортове, при които се очакват особено твърди удари в/у малка повърхност.

Галерия - Шини за спортисти


Ценоразпис

Професионална - шина за спортисти - трислойна. 0.00 лв
Хоби - шина за спортисти - трислойна. 0.00 лв
Комфорт - шина предпазваща - двуслойна. 0.00 лв
Апарат против хъркане. 0.00 лв
Шина за бруксизъм - двуслойна. 0.00 лв
Шина за бруксизъм - еднослойна. 0.00 лв
Цветно фолио за предпазни шини. 0.00 лв